Koop Mamita Made Materials

Mamita Made Materials is een project waarmee we in januari 2017 startten. Het enige doel van dit project is onze moeders te helpen door hen een eerlijk loon te geven in ruil voor handgemaakte materialen.

Heel veel moeders vroegen steeds weer om werk of om financiële hulp. We zaten met onze handen in het haar: hoe kunnen we onze mama’s helpen? In het verleden stelden we hen reeds voor om thuis mutsen, sjaals, truien e.d. te breien, maar niemand ging op het voorstel in. Het probleem bleek te zijn dat zij niet de financiële middelen hadden om zelf wol te kopen. Dus… schaften wij de nodige materialen (wol, breinaalden, haakpinnen,..) aan voor hen.

De mama’s kiezen zelf of ze iets breien of maken iets op vraag van onze sponsors. In ruil voor een gebreid, gehaakt of geborduurd item krijgen ze dan een faire vergoeding.

Een deel van de winst van de verkoop gaat naar de moeders, het overige deel naar de aankoop van nieuwe materialen.

Zonta Club Roeselare zorgde ervoor dat we dit project kunnen realiseren. Zij gaven namelijk een startkapitaal van 2000 euro, zodat we de wol, de haak- en breipinnen, de kopies van de tijdschriften,.. e.d. kunnen aankopen.

Wil je graag iets kopen, verkopen of schenken en ondertussen de mama’s van onze leerlingen steunen? Stuur ons een mailtje naar oyelena.peru@gmail.com

Bedankt!

https://web.facebook.com/MamitaMadeMaterials/

 

Advertisements
Advertisements
%d bloggers like this: