Word peter/meter!

Wil jij meter of peter worden van één van de kleuters van Oye LENA?

Dit betekent dat je voor slechts enkele eurocenten per dag een kind en zijn omgeving een nieuwe toekomst biedt!  Waarvoor dank!

Peters en meters kunnen op voorhand  voorkeuren i.v.m. geslacht en leeftijd (3 of 4 jaar) doorgeven. Het peterschap begint met het ontvangen van een foto via e-mail.

De meeste communicatie zal via e-mail gebeuren, dit om de kosten te drukken. Indien je met speciale gelegenheden graag iets in je bus ontvangt, geef je best je postadres door.

Stuur je liever geen post/e-mails, dan kan dat best!

Heb je toch zin om iets op te sturen kan dit in het Nederlands, wij zorgen wel voor de vertaling. Houd  er rekening mee dat de kinderen nog erg jong zijn.  Een leuke foto zal meer teweegbrengen dan een ellenlange brief! Vergeet ook niet dat de post er soms lang over doet om de afstand België – Peru te overbruggen (3 à 4 weken) en dat er altijd het risico bestaat dat post niet toekomt. Om dit te vermijden is het ook mogelijk om de correspondentie via mail te doen. Wij zorgen dan dat deze geprint tot bij het kind terechtkomen. Mailen kan naar oyelena.peru@gmail.com.

Het adres voor brieven of postpakketten is:

ONG OYE LENA (je naam + naam petekind)
Oficina oficial de correos de Curahuasi
Curahuasi
Abancay
Apurimac
Perú

Wie dit wenst kan ook het project en zijn kind komen bezoeken. Breng ons op tijd op de hoogte!

Om de transactie van geld vlot te laten verlopen kan je best je bank een bestendige opdracht geven om maandelijks een vast bedrag (minimum 10 euro =30 cent per dag) te storten op ons rekeningnummer. Om de transactiekosten te beperken heeft Oye LENA een Belgisch rekeningnummer:

BE28 06889753 0620

BIC: GKCCBEBB

Wil je graag een fiscaal attest? Het kan!
Stort je bijdrage op het rekeningnummer van “Leraars Zonder Grenzen” (van minstens 40 euro op jaarbasis) met vermelding van Oye LENA. Deze vermelding is erg belangrijk, anders ontvangt het project niets!

IBAN BE48 5230 8027 2427 / BIC TRIOBEBB
Leraars zonder Grenzen vzw, Jan de Graefstraat 7, 2600 Berchem
met vermelding: “gift aan LzG, ONG Oye LENA”

Het geld gaat niet specifiek naar je eigen petekind, maar wordt gebruikt voor ALLE kinderen van het project.

–          Voor de aankoop van eten en drinken.  De kinderen ontvangen dagelijks  fruit, een snack, een middagmaaltijd en drank.

–          Voor het financieren van de doktersbezoeken waarbij kinderen  een degelijke behandeling en gratis medicatie krijgen.

–          Voor het aankopen van speelgoed en educatief materiaal.

–          Voor het vieren van verjaardagen en andere feestdagen: taart en kadootjes!

Indien je wenst het peterschap te beëindigen kan dit op elk moment. Je hoeft enkel een e-mail te sturen en je bestendige opdracht stop te zetten.

We houden je regelmatig op de hoogte van de vorderingen van het project en je petekind!
 

kado

Advertisements
Advertisements
%d bloggers like this: